FAQ

Välj vilken eller vilka kassar du vill ha, lägg till i varukorgen och checka ut – Resten sköter vi, utkörning och leverans ingår alltid vid beställning.

Du betalar direkt på hemsidan med bank- eller kontokort. Faktura finns som alternativ för företagskunder.

Airtenders cocktail-kassar passar perfekt till alla sociala sammanhang; när du håller låda hemma eller på kontoret, livar upp stämningen genom att ta med cocktail-kassen till grillfesten, förfesten eller festen. Möjligheterna är oändliga.
Cocktail-kassen passar lika bra till en mysig middagsbjudning hemma, som en kul present till födelsedagsfesten och varför inte krydda till svensexan och möhippan med lite cocktail-göra tillsammans?

För att logistiken med beställning, packning och utkörning ska fungera erbjuder vi endast utkörning dessa två dagar i veckan. Har man däremot ett önskemål om leverans en annan dag är man välkommen att höra av sig till oss på info@airtender.se så kan vi förhoppningsvis lösa något.

Vi levererar till Stockholms innerstad och till postnummer 111XX- till 120XX.

Leveransen ingår i priset!

Självklart! Det finns ingen begränsning på hur många kassar man kan köpa.

Är man inte vid leveransställe under utsatt tid för leverans kan våra förare lämna kassen eller kassarna vid dörren.

Upp till 5 dagar om varorna hålls väl kylda.

Ja, de färska varorna kan man frysa in.

Ja, hoppa över steget där spriten tillsätts så får du den alkoholfria varianten.

Recepten är i största möjliga mån gjorda för att inte ha någon svinn. Däremot kan det bli lite över men hellre för mycket än för lite.

Nej, tyvärr. På grund Sveriges strikta alkohollagar så kan vi inte förse våra kunder med spriten.

1. När man väljer kasse kan man se en kort lista på de spritsorter och varumärken vi rekommenderar för att få bästa smak och upplevelse.

2. Direkt när din beställning är klar får du ett bekräftelsemail av oss. I mailet står det de rekommenderade spritsorterna ni behöver för att kunna göra era drinkar.

Den sprit vi rekommenderar är den vi anser vara bäst på marknaden för att blanda just dessa cocktails.

De flesta Coop, Ica, Hemköp och 7eleven säljer is i 2 kgs påsar. För större mängder is rekommenderar vi att man surfar in på iscompaniet.se för att lägga en beställning.

Flexi Juice är våra goda vänner och leverantörer av ingredienserna i våra kassar!
Flexi Juice levererar även till Stockholms bästa barer och har vunnit kategorin Årets Produkt, på Bartender’s Choice Awards, 7 år i rad!

Vi jobbar ständigt med förbättringar och hoppas kunna hjälpa till med detta inom kort. Tillsvidare kan vi rekommendera att man går in på aladdinsuthyrning.se och kikar på deras alternativ.

2 saker; den rekommenderade spriten och is. Verktyg, recept och ingredienser ligger preppat och klart åt dig i kassen!

I dagsläget erbjuder vi kassar gjorda för 24 drinkar. Vill man inte dricka så många kan man helt enkelt frysa de råvaror man inte använder till en annan gång.

Nej, det bär och brister inte på glasen vi tipsar om. Glasen är endast en rekommendation, det viktigaste är självklart vad man har i glasen.