Din varukorg är tom.
Börja handla

INTEGRITETSPOLICY

1. PERSONUPPGIFTSANSVARIGA HOS AIRTENDER

Ägare av Airtender.se:
Airtender AB

Mail: info@airtender.se

Tillgång till analytics, och alla andra cookies har:

Thomas Design
Leverantör av webbutveckling, underhåll och support
thomas@thomasdesign.se

2. GENERELL INFORMATION

Denna webbplats samlar in personuppgifter om dess besökare. En personuppgift är all typ av information som kan hänföras till en fysisk person. Exempel på sådant kan vara foton, kontaktuppgifter och om de kan kopplas till fysiska personer – även IP-nummer.

3. VAD FÖR TYP AV DATA SAMLAR VI IN OCH HUR ANVÄNDER AIRTENDER INFORMATIONEN?

Airtender samlar in data om dess besökare för att förbättra vår marknadsföring och förbättra upplevelsen för besökare av vår nätbutik.

  • Cookies: Airtender.se sparar likt många andra webbplatser du besöker cookies på vår server och i din webbläsare.
  • Statistik om dig som besökare:
    • Google Analytics: Besökarstatistik, till exempel om du hittade hit genom att söka i en sökmotor eller genom en länk i sociala medier. Vi kan se vilka sidor en besökare från din IP-adress har besökt och om du är en återkommande eller ny besökare på sidan.
      Google:s sekretesspolicy
  • Backups: Automatiska backups av webbplatsens filer och databas sker dagligen och sparas ner lokalt på servern hos webbhotellet Loopia och skickas som en kopia till ett molnlagringstjänsten Dropbox i ett konto ägt av personuppgiftsansvarig. Loopia och Dropbox-kontona har extra skydd för inloggning inställt för att minska risken för intrång ytterligare.
    Loopia:s policy
    Dropbox information om GDPR
  • Vid kontakt: E-postadress och annan information som lämnats i meddelandet eller telefonsamtalet.
  • Vid beställning:
    • Användarnamn
    • E-post: Den e-post du anger om du registrerar dig som kund sparas av oss. Vi ger aldrig ut din e-post till någon extern adresslista eller liknande.
    • För- och efternamn, leveransadress: Information som krävs för att vi ska kunna leverera kassarna till dig.
    • Företagsnamn: Vid registrering och inmatning av företagsnamn så sparas det ner tillsammans med annan information och vid registrering av konto, återfinns det även där när du är inloggad.
    • Annan information angiven vid beställning: Allt annat du anger som t.ex. övrig information vid din beställning, sparas i vårt system.
    • Betalningsinformation: Vid beställning av kassar så sparas din betalningsinformation. Betalningsinformation lagras krypterat av vår partner för betalningar, Stripe. Vid betalning sparas information som om vad för produkt du beställde, din e-postadress, IP-nummer och de första siffrorna i ditt kreditkort. Under betalningsprocessen passerar aldrig kreditkortsinformationen våra servrar, utan det sker endast externt genom Stripe. Vi kan inte få åtkomst till de sista 4 siffrorna i kreditkortsnumret, CVC-nummer eller lösenord som matats in för Stripe eller för ditt kreditkorsföretags säkerhetskontroll.
      Stripe:s privacy policy

3.1. AVVISA ELLER RADERA COOKIES

Om du inte vill använda cookies eller vill radera dem som är placerade av vår webbplats så följer instruktioner för detta nedan. Genom att avaktivera cookies på Airtender.se så kan din upplevelse och prestanda på webbplatsen påverkas negativt.

Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Opera (engelska)
Safari
Safari i iPhone, iPad eller iPod Touch
Google Chrome Android

4. HUR LÄNGE SPARAS UPPGIFTERNA?

  • Cookies:
    • Cookies från Airtender:
      • age_gate: Cookie för om du är 21 år eller äldre. Upphör efter 1 månad.
      • userrole: Cookie för val av privat eller företag. Upphör efter 1 månad.
      • wfwaf-authcookie: Placeras av hemsidans brandvägg för att autentisera dig när du loggar in som användare. Upphör efter 1 dygn.
      • wordpress_logged_in_: Sätts av hemsidans plattform WordPress när du loggar in som användare för att identifiera dig. Upphör vid avslutad session.
      • wordpress_sec_: Sätts av hemsidans plattform WordPress när du loggar in som användare för att identifiera dig. Upphör vid avslutad session.
      • woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_: Cookies för vår e-handelsplattform WooCommerce som används för att spara information om din varukorg. De två första sparas endast under din session, sista sparas i 3 dygn.
  • Backuper: Backuper som lagras på servern och hos molnlagringstjänsten Dropbox behålls högst i 6 månader varefter de raderas.
  • Betalningsuppgifter: Information som medföljer i samband med beställning av Airtender-kassar sparas i 7 år enligt bokföringslagen.

5. ANVÄNDS NÅGON INSAMLAD DATA AV TREDJEPART?

Airtender säljer inte vidare dina personuppgifter till tredje part. Däremot kan personuppgifter som samlats in genom webbplatsen hanteras av tredjepart om det är absolut nödvändigt för felsökning, support eller kundtjänst.

6. HUR SKYDDAS DINA UPPGIFTER?

Nätbutikens trafik är krypterad med ett SSL-certifikat. Dina personuppgifter skyddas bakom säkrade nätverk och är endast tillgängliga för ett begränsat antal personer med speciella rättigheter till dessa system. Personerna som hanterar personuppgifter har bara tillgång till den information som absolut krävs för att de ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Om information mot förmodan skulle läcka ut, som resultat av till exempel ett dataintrång – är det vår skyldighet att informera de som kan ha drabbats av läckan så snart som möjligt.

7. DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig eller ditt företag och att vid behov, få dem raderade. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter om dig/er, samt att dra tillbaka samtycke för att du delar information till oss.

För att begära ett registerutdrag eller på något annat sätt ändra eller radera informationen Airtender har för dig som person, kontakta oss med den e-postadress du använder för din användare på hemsidan. Använd de kontaktuppgifter överst på denna sida för mer information om detta.