KÖPVILLKOR

PRISER OCH BETALNING

Alla varor anges med inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

LEVERANSVILLKOR

Leveranser sker torsdagar och fredagar om inget annat är överenskommet. Senast klockan 23:59 två dagar innan behöver vi ha din beställning för att vi ska kunna leverera dina varor. Exempel: För att få leverans på fredag behöver beställning läggas senast onsdag 23:59.

Beställda varor levereras inom ramen för det tidsfönster som anges i orderbekräftelsen. I det fall försening uppstår kommer airtender att snarast kontakta dig för att avtala en ny leveranstid.

ÄNDRING AV DIN BESTÄLLNING

Du kan avboka eller ändra leveranstid för din beställning fram till klockan 23:59 dagen före angiven leveransdag utan kostnad.

VAROR

Airtender eftersträvar att leverera varor av hög kvalitet och med bra hållbarhet. I det fall beställd vara inte finns i lager ersätter vi varan med en likvärdig eller bättre. Om vi inte kan leverera en vara kontaktar vi dig via telefon eller e-post.

REKLAMATION & ÅNGERRÄTT

Om något fel skulle föreligga ber vi dig kontakta info@airtender.se. Vårt ansvar är begränsat till varans värde samt eventuella returkostnader. För att varan ska kunna reklameras måste originalförpackningen finnas kvar.

Privatpersoner har ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Det innebär en rätt att inom 14 dagar från leverans ångra köp av vissa varor. Ångerrätten gäller inte varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.

Du kan därför inte ångra köp av matvaror, däremot exempelvis shaker, sugrör och jigger. Du har rätt att undersöka varan men den ska vara i så kallat väsentligen oförändrat skick, vilket innebär att varan ska vara i gott skick och att originalemballaget ska finnas kvar. Kund som vill utöva sin ångerrätt ska kontakta oss på info@airtender.se.

FORCE MAJEURE

Skulle Airtender på grund av omständighet, som kan anses ligga bortom Airtender:s kontroll (”Force majeure”), vara förhindrad att utföra våra åtaganden gentemot dig, utgör detta inte ett avtalsbrott.

Även vid Force majeure-situationer kommer Airtender alltid att i möjligaste mån försöka utföra våra åtaganden och i de fall där detta inte är möjligt i skälig omfattning kompensera dig.

TVIST

Vid en eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

GODKÄNNANDE AV ALKOHOLRELATERAD REKLAM

Vid genomfört köp godkänns härmed också mottagande av alkoholrelaterad reklam.

INFORMATION OM COOKIES

Airtender samlar in data om dess besökare som cookies, för att förbättra vår marknadsföring och förbättra upplevelsen för besökare av vår nätbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.